menusearch
golbarg.web2time.ir

آموزش پخت پیتزا مخصوص

یکشنبه دوازدهم آبان ۹۸
(0)
(0)
آموزش پخت پیتزا مخصوص

طرز تهیه کامل پیتزا مخلوط


 برای شروع کار ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و شیر را به آن اضافه میکنم به همراه روغن مایع و یه کوچلو نمک و خوب هم میزنیم .

بعد بیکینگ پودر و آرد را کم کم  اضافه میکنیم و با دست همه مواد را کامل هم میزنیم . 

خمیر آماده شده با به مدت 2 ساعت در ظرف در بسته و در جای گرم استراحت میدهیم تا پف کند و حجمش زیاد تر شود.

بعد از اینکه خمیر آماده شد.ظرف یا قالب مخصوص پیتزا را با کمی روغن چرب میکنیم .و خمیر آماده شده را با کمک وردنه باز میکنیم و در ظرف مورد نظر پهن میکنیم و در فر از قبل روشن شده به مدت 10 دقیقه با حرارت 200 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا خمیر نیم پز شود.  

 

گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز ساطوری شده و کمی روغن تفت میدهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و بعد آویشن ،نمک و فلفل را اضافه میکنیم .و مواد را با حرارت ملایم تفت می دهیم تا گوشت پخته شود.

روی خمیر پفکی آماده شده ی نیم پز سس کچاپ را می ریزیم و کاملا سطح خمیر را با اون پوشش میدهیم و بعد تمام مواد را به ترتیب رو خمیر میریزیم و در آخر با پنیر پیتزا رو کار را پوشش میدهیم و برای زیبایی و تزیین پیتزا کمی زیتون و ذرت را روی پنیر پیتزا می ریزیم و در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار میدهیم تا رنگ پنیر هم طلایی شود

 

پیتزای آماده شده را به 8 قسمت تقسیم کنید و با سس  دلخواه نوش جان کنید.

 

نکاتی طلایی برای خوشمزه تر شدن پیتزا:


برای خوشمزه تر شدن و خوب پخته شدن پیتزا مخلوط باید بعد از اینکه تمام مواد را روی خمیر پیتزا ریختید 20 دقیقه اجازه دهید تا پیتزای آماده نشده استراحت کند و بعد داخل فر بگذارید تا نان آن ترد تر شود.
سبزیجات  و بقیه مواد را میتوانید به سلیقه خودتان در سایزهای کوچک ، بزرگ یا مدلهای دیگر خرد کنید و پیتزای تان را تزیین کنید.
برای طلایی شدن روی پیتزا ، در چند دقیقه آخر گریل بالای فر را روشن کنید و البته مراقب باشید تا روی پیتزا نسوزد.
به جای خمیر ترش میتوانید از بکینگ پودر نیز استفاده کنید.
به جای روغن مایع می توانید از روغن جامد آب کرده یا روغن زیتون نیز استفاده کنید.
آرد را تا حدی باید اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد، تقریبا حدود دو لیوان نیم الی سه لیوان آرد سفید کافی است، اما در کل بسته به نوع آرد دارد، زیرا جذب آردها با یکدیگر متفاوت است.

دریافت فایل آموزشی

 

گالری تصاویر محصول
پیتزا
 پیتزا
 پیتزا
تصاویر
بیشتر